NS: Policija našla vozača koji je udario dečake i pobegao

Izvor: B92, 11.Sep.2017, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Policija našla vozača koji je udario dečake i pobegao

Novi Sad -- Novosadska policija saopštila je danas da je pronašla vozača koji je u Veterniku lakše povredio dva dečaka i pobegao sa lica mesta.

Sumnja se da je taj Novosađanin (24) "opelom", koji je vozio bez položenog vozačkog ispita, juče udario dečake dok su prelazili kolovoz, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će protiv njega biti podneta krivična prijava za krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nezgodi.

Jedan muškarac uhapšen je u mestu Selenča u opštini Bač, nakon što je ukrao automobil marke BMW, kojim je zatim udario u zid jedne kafane.

Kada su mu vlasnici auta i lokala prišli, krenuo je prema njima sa nožem u ruci, a onda je pobegao, piše u saopštenju.

Reč je o D. N. (42), kojem je policija odredila zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vozio bez dozvole, udario dva dečaka i pobegao

Izvor: N1 televizija, 11.Sep.2017

Novosadska policija saopštila je da je pronašla vozača koji je u Veterniku lakše povredio dva dečaka i pobegao sa lica mesta...Sumnja se da je taj Novosađanin (24) "opelom", koji je vozio bez položenog vozačkog ispita, juče udario dečake dok su prelazili kolovoz, navodi se u saopštenju...Dodaje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.