NOVOSAĐANI SILNO ŽELE DA UPOZNAJU OVU DEVOJKU: Uhvatila je lopova kako joj krade auto, a zbog njene reakcije GORE društvene mreže! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 19:41

NOVOSAĐANI SILNO ŽELE DA UPOZNAJU OVU DEVOJKU: Uhvatila je lopova kako joj krade auto, a zbog njene reakcije GORE društvene mreže! (VIDEO)

I pored pozitivnih komentara mnogi su ipak smatrali da ovo nije ni malo naivna situacija
Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kojem se vidi mlađi muškarac koji sedi u automobilu u strogom centru Novog Sada. Sve bi to bilo normalno, da pomenuto vozilo nije njegovo, već od osobe koja sve vreme snima.
Naime, snimak je zabeležila jedna Novosađanka, a sudeći po onome što ona u videu govori, deluje kao da joj je mladić obio automobil, te je sada uhvaćen na delu.
Dok snima, ona mu sve vreme postavlja pitanja kako je ušao unutra i šta radi u njenom automobilu, te mu govori da iz njega smesta izađe.
- Ovo je moj auto. Izađi. Izađi mi iz kola. Šta radiš u mojim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.