NOVO MASOVNO TROVANJE HRANOM: Situacija na granici EPIDEMIJE, da li su PLJESKAVICE izazvale HAOS?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVO MASOVNO TROVANJE HRANOM: Situacija na granici EPIDEMIJE, da li su PLJESKAVICE izazvale HAOS?

Sumnja se na objekat brze hrane

Na području četiri opštine u Tuzlanskom kantonu pokrenuta je procedura za proglašenje epidemije trovanja hranom. Nakon konzumacije u jednom od objekta brze hrane, 71 osoba prijavila je slučaj trovanja.

U Srebreniku koji je na oko tridesetak kilometara udaljen od Tuzle lekari Doma zdravlja već su proglasili epidemiju.

Epidemiolog u Zavodu za javno zdravstvo Tuzlanskog kantona Blaško Topalović kaže da je do sada 71 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osoba zatražila medicinsku pomoć, najveći broj sa područja opštine Srebrenik, njih 63, dok ostali dolaze iz Gračanice, Gradačca i Tuzle.

Na Kliniku za zarazne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli javile su se 22 osobe koje dolaze sa područja Tuzle, Gradačca i Srebrenika.

Osam pacijenata je već sinoć zadržano u bolnici, a devet je nakon obrade pušteno na kućno liječenje - kažu u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

Svi pacijenti su u tuzlansku bolnici stigli sa simptomima koje uzrokuje trovanje hranom.

BONUS VIDEO: Najlepša provalnica na svetu je VRELA HRVATICA: Procurio snimak njene PLJAČKE, a ono što je rekla na sudu ostaviće vas u ŠOKU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.