NOVINAR NAPAO PUTINA: KADA ĆETE POVUĆI VOJSKU IZ ABHAZIJE? Evo kako ga ja Ruski predsednik spustio

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVINAR NAPAO PUTINA: "KADA ĆETE POVUĆI VOJSKU IZ ABHAZIJE"? Evo kako ga ja Ruski predsednik "spustio"

Putin na sve ima spreman odgovor

Ruski predsednik Vladimir Putin je tokom sednice Visokog evroazijskog ekonomskog saveta u Jerevanu reagovao na krik gruzijske novinarke.

Na pitanje novinarke gruzijske televizije kada će Rusija početi da ispunjava svoje obaveze, preuzete 2008. godine, Putin je odgovorio da "Rusija uvek ispunjava svoje obaveze".

Predsednika su pitali i kada će Moskva povući svoje snage iz Abhazije i Južne Osetije, koje Tbilisi smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "okupiranim gruzijskim teritorijama".

- Kada mi rešimo - odgovorio je Putin.

Podsetimo, nakon oružane agresije Tbilisija na Chinvali u avgustu 2008. godine, Abhazija i Južna Osetija su dobile nezavisnost, koju su priznale Rusija i niz drugih zemalja.

Kada je videla kako postupaju prema njenom ocu u bolnici, odlučila je da sve snimi i JAVNO OBJAVI NA INTERNETU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.