NOVI VAŽAN SASTANAK Predsednik Vučić sa ministrom spoljnih poslova Izraela: Razgovarali smo o unapređenju odnosa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 11:28

NOVI VAŽAN SASTANAK Predsednik Vučić sa ministrom spoljnih poslova Izraela: "Razgovarali smo o unapređenju odnosa" (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je ministra spoljnih poslova Države Izrael Elija Koena.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se odmah nakon posete Požarevcu i obilaska brze saobraćajnice uputio na važan sastanak sa ministrom spoljnih poslova Izraela Elijem Koenom.

- Poseta ministra spoljnih poslova Izraela predstavlja odličnu priliku za razgovore o mogućnostima unapređenja političkih odnosa i daljem razvoju bilateralne saradnje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbija je zainteresovana za rad na jačanju međusobnog razumevanja i sagledavanju mogućnosti za razvoj saradnje u svim oblastima od obostranog interesa, posebno u oblasti ekonomije i investiranja - napisao je predsednik na Instagramu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić sa šefom diplomatije Izraela: Srbija zainteresovana za unapređenje saradnje

Izvor: Blic, 12.Jul.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ministra spoljnih poslova Izraela Elija Koena i istakao da njegova poseta Beogradu predstavlja odličnu priliku za razgovore o mogućnostima unapređenja političkih odnosa i daljem razvoju bilateralne saradnje dve zemlje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.