NOVI TALAS SMRTI OD KORONE U NOVOM PAZARU: Hitno stižu dve ekipe lekara iz BiH u pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 12:42

NOVI TALAS SMRTI OD KORONE U NOVOM PAZARU: Hitno stižu dve ekipe lekara iz BiH u pomoć

Svi umrli su imali više od 70 godina

U poslednja 24 sata u Opštoj bolnici u Novom Pazaru preminula su četiri kovid pozitivna pacijenta, saopštio je koordinator te zdravstvene ustanove Mirsad Đerlek.

On je na konferenciji za novinare istakao da su preminule dve osobe iz Novog Pazara (86 i 76 godina) i po jedna iz Sjenice (76) i Tutina (73).

- Trenutno na lečenju imamo 374 osobe, a u poslednja 24 sata hospitalizovane su 42 osobe. Transporta u tercijarne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ustanove nije bilo, jer imamo dobre uslove da sve pacijente, osim onih sa najtežim komordibitetima, lečimo ovde - poručio je Đerlek.

On je najavio da sutra očekuje dolazak dve ekipe lekara iz Bosne i Hercegovine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.