U Novom Pazaru u poslednja 24 sata četvoro preminulih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2020, 13:58

U Novom Pazaru u poslednja 24 sata četvoro preminulih

U poslednja 24 sata u Opštoj bolnici u Novom Pazaru preminula su četiri pacijenta obolela od kovida-19, rekao je danas koordinator te zdravstvene ustanove Mirsad Đerlek.

Preminulo je dvoje pacijenata iz Novog Pazara i po jedan iz Sjenice i Tutina, starije dobi.

Đerlek je naveo i da su u bolnici hospitalizovana još 42 pacijenta i da transporta nije bilo, ukazujući da se u ovom trenutku transportuju samo oni pacijenti koji su sa teškim komorbiditetima, odnosno pridruženim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bolestima.

On je na konferenciji za novinare rekao da se u Opštoj bolnici u Novom Pazaru trenutno leče 374 pacijenta i najavio da očekuje da će im se sutra pridružiti lekarski tim iz Bosne i Hercegovine, sa dva Medicinska fakulteta, u Tuzli i Sarajevu.

“Ljudi su nam premoreni… Mislim da će ova ekipa iz Tuzle i Sarajeva biti od velike pomoći u ovom trenutku”, naveo je Đerlek.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.