NOVI SKANDAL OKO PRONEVERE NOVCA: Umešani vozač i radnik obezbeđenja, FILMSKI SCENARIO prekinula policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 22:58

NOVI SKANDAL OKO PRONEVERE NOVCA: Umešani vozač i radnik obezbeđenja, FILMSKI SCENARIO prekinula policija

Osumnjičenima je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije u Beogradu, uhapsili su muškarca (56) zbog sumnje da je izvršio krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti, kao i još dvojicu (42 i 52) zbog sumnje da su izvršili ovo krivično delo u saizvršilaštvu, saopštio je MUP. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Jedan od njih se sumnjiči da je, danas, kao vozač cisterne u jednom privrednom društvu otuđio oko 2.850 litara naftnog derivata u vrednosti oko 570.000 dinara, koji je u vlasništvu ovog oštećenog privrednog društva, tako što je naftni derivat iz cisterne pretočio u kombi vozilo koje je prethodno dovezao osumnjičeni drugi osumnjičeni u krug ovog privrednog društva.

Njega je na kapiji, neometano pustio da uđe i izađe iz kruga ovog privrednog društva osumnjičeni treći saučesnik, zaposlen kao radnik obezbeđenja jedne firme koja obezbeđuje ovo privredno društvo.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/J. V.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.