NOVI PROTEST: Majke Crne Gore ponovo na ulicama Podgorice

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PROTEST: Majke Crne Gore ponovo na ulicama Podgorice

Majke u velikom broju opet na ulici

Na ulicama Podgorice sinoć su protestvovale nezadovoljne korisnice naknada za majke sa troje i više dece, meštani naselja Park šume Zagorič i grupa građana "Za nas".

Meštani Park šume krenuli su iz naselja Zlatica na izlazu iz Podgorice prema Kolašinu, a majke i grupa građana "Za nas" od zgrade Skupštine Crne Gore ka naselju Stari aerodrom, gde je trebalo da se sastanu.

Ustavni sud Crne Gore: Naknade za majke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << troje i više djece neustavne https://t.co/ivhJ78s5DR pic.twitter.com/2xPG0KnOlN

— Ba mreža (@Bamrezacom) April 19, 2017

Pripadnici ovih grupa kažu da je do okupljanja došlo spontano. Saobraćaj u ulicama kojima su se kretale ove tri grupe je bio obustavljen.

Učesnici protesta majki i grupe građana "Za nas" uzvikivali su "poštujte Ustav", "hoćemo pravdu", "majke su država"...

Policija je obezbeđivala proteste.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.