NOVI PROTEST Majke ponovo na ulicama Podgorice

Izvor: Blic, 20.Apr.2017, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PROTEST Majke ponovo na ulicama Podgorice

Na ulicama Podgorice večeras protestuju nezadovoljne korisnice naknada za majke sa troje i više dece, meštani naselja Park šume Zagorič i grupa građana "Za nas".

Meštani Park šume krenuli su iz naselja Zlatica na izlazu iz Podgorice prema Kolašinu, a majke i grupa građana "Za nas" od zgrade Skupštine Crne Gore ka naselju Stari aerodrom, gde bi trebalo da se sastanu.

Pripadnici ovih grupa kažu da je do okupljanja došlo spontano. Saobraćaj ulicama kojima se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kreću ove tri grupe je obustavljen.

Učesnici protesta majki i grupe građana "Za nas" uzvikuju "poštujte Ustav", "hoćemo pravdu", "majke su država"...

U naselju Stari aerodrom stvorile su se velike kolone automobila.

Policija obezbeđuje učesnike protesta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NOVI PROTEST: Majke Crne Gore ponovo na ulicama Podgorice

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017, 06:57

Majke u velikom broju opet na ulici..Na ulicama Podgorice sinoć su protestvovale nezadovoljne korisnice naknada za majke sa troje i više dece, meštani naselja Park šume Zagorič i grupa građana "Za nas"...Meštani Park šume krenuli su iz naselja Zlatica na izlazu iz Podgorice prema Kolašinu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.