NOVI INCIDENT: Hitno sleteo boing 777

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 10:07

NOVI INCIDENT: Hitno sleteo boing 777

 Avion tipa boing 777 danas je prinudno sleteo na aerodrom u Moskvi zbog problema sa motorom, javila je agencija Frans pres.

Tokom kargo leta iz Hongkonga za Madrid otkrivena je neispravnost senzora za upravljanje motorom.

Posada aviona kompanije "Rossiya" odlučila je da avion prinudno sleti u Moskvu. Sajtovi za praćenje avio saobraćaja potvrdili su da je reč o avionu tipa boing 777.

#BREAKING >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Boeing 777 with engine trouble makes emergency landing in Moscow: airline pic.twitter.com/FJUHWQH7Tp

— AFP News Agency (@AFP) February 26, 2021

Sličan incident dogodio se u SAD, prošle sedmice, kada se zapalio motor "boinga 777" kompanije "Junajted erlajns, a delovi letelice padali po predgrađu Denvera.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hitno sletio boing 777 zbog probema sa motorom

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2021

MOSKVA - Avion tipa boing 777 danas je prinudno sleteo na aerodrom u Moskvi zbog problema sa motorom, javila je agencija Frans pres.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.