NOVI DETALJI UDESA NA NOVOM BEOGRADU: Dve devojčice povređene na pešačkom prelazu, školski policajac pozvao hitnu pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 19:38

NOVI DETALJI UDESA NA NOVOM BEOGRADU: Dve devojčice povređene na pešačkom prelazu, školski policajac pozvao hitnu pomoć

Tom ulicom vozači se kreću prebrzo

Dve devojčice, starosti 8 i 13 godina, povređene su u Ulici Otona Župančića na Novom Beogradu kada je na njih naleteo automobil na pešačkom prelazu.

Kako je potvrđeno RTS-u, do udesa je došlo oko 15 časova i 15 minuta. Devojčice su povređene u blizini škole na pešačkom prelazu.

Ekipa Hitne pomoći prevezla ih je u Urgentni centar, a kada su medicinske ekipe došle na lice mesta devojčice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su bile svesne i komunikativne. Hitnu pomoć pozvao je školski policajac.

Očevici kažu da su devojčice pretrčavale ulicu, kao i da imaju problem sa tim delom ulice, jer su mnogi automobili parkirani ispred škole i ne vide đake kada prelaze ulicu. Iako postoje ležeći policajci, građani kažu da se tom ulicom vozači kreću prebrzo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.