Izvor: Pančevac-online.com, 17.Maj.2023, 13:44

UŽAŠ NA TOŠINOM BUNARU Dve tinejdžerke starosti 15 i 17 godina povređene u saobraćajnoj nesreći! Hitno prevezene u Urgentni centar!

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Tošinom bunaru povređene su dve tinejdžerke starosti 15 i 17 godina. Do nesreće je došlo oko 12.40 časova. Na terenu je Hitna pomoć, a one su prevezene u Urgentni centar. (Pančevac/Kurir) EKSPLOZIJA U RUMI Četvoro radnika povređeno, gori fabrika za preradu drveta PETAR HTEO DA ZAŠTITI ŽENU OD […] The post UŽAŠ NA TOŠINOM BUNARU Dve tinejdžerke starosti 15 i 17 godina povređene u saobraćajnoj nesreći! Hitno prevezene u Urgentni centar! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

SAOBRAĆAJNA NEZGODA NA NOVOM BEOGRADU: Lakše povređene dve devojčice u blizini osnovne škole

Izvor: Pančevac-online.com, 17.Maj.2023

Dve devojčice povređene su u Ulici Otona Župančića na Novom Beogradu u saobraćajnoj nezgodi. Kako se saznaje, one su oborene na ulici. Nezgoda se desila u blizini Osnovne škole Marko Orešković. Jedna devojčica stara je 8, a druga 13 godina. Prema prvim informacijama one su lakše povređene....

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.