NOVI DETALJI PUCNJAVE U OBRENOVCU: Maskirani napadači pretukli mladića, pa ispalili nekoliko metaka u njegovog druga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2022, 00:53

NOVI DETALJI PUCNJAVE U OBRENOVCU: Maskirani napadači pretukli mladića, pa ispalili nekoliko metaka u njegovog druga!

Policija proverava svako vozilo na izlasku iz grada

U Obrenovcu je raspisana akcija "Vihor" nakon tuče i pucnjave, saznaje "Telegraf.rs". Kako je rečeno iz policije oko 20.20 časova, napadnut je mladić (27) koji je bio u automobilu "ford fijesta" ispred Doma kulture u Ulici Vuka Karadžića.

- Četvorica maskiranih mladića prvo su drvenim palicama polupala njegov automobil. Zatim su ga izvukli iz vozila. Ne zadugo ispaljeno je nekoliko hitaca u mladića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (24) koji nije ranjen, a bio je u društvu drugog mladića. Policija je pronašla čaure. Na uviđaju je i zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu - kaže izvor Telegrafa i dodaje da je raspisana potraga za napadačima. Napadnuti mladić je prevezen u bolnicu.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako "Telegraf" saznaje, njemu su pomoć prvo ukazali lekari Doma zdravlja u Obrenovcu. .

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"INSPEKTORI PRONAŠLI ZAPALJENO VOZILO, NA MESTU ZLOČINA ČAURE" Policija opkolila Obrenovac, isplivali novi detalji pucnjave

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2022

Policija i dalje traga za četvoricom mladića koji su juče oko 20.30 sati u Obrenovcu pretukli jednog mladića (27), a onda ispalili nekoliko hitaca iz pištolja u njegovog druga (23)...Inspektori su sinoć prema nezvaničnim informacijama pronašli zapaljeno vozilo za koje se sumnja da su koristili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.