NOVI DETALJI PODMUKLOG UBISTVA U TUTINU: Ljubavnica koja je NAMAMILA žrtvu u zamku, nekad MOLILA za humanitarnu pomoć!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 12:30

NOVI DETALJI PODMUKLOG UBISTVA U TUTINU: Ljubavnica koja je NAMAMILA žrtvu u zamku, nekad MOLILA za humanitarnu pomoć!

Tvrdila da teško živi.

Muškarac (28) iz Tutina ubijen je oštrim predmetom 8. februara, a policija u Novom Pazaru uhapsila je mladića (19) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu i muškarca (40) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Kako se sumnja, njegovo telo bacili su u napušteni bunar u selu Međugorje u okolini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sjenice.

Pazarac se sumnjiči da je ubici omogućio boravak u svojoj kući posle izvršenog krivičnog dela.

Policija je, po nalogu tužilaštava, uhapsila i ženu (27) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela.

Naime, sumnja se da je ubijeni bio u emotivnoj vezi sa bivšom suprugom ubice, koji je njegov rođak.

- Do nas dolaze mnoge priče, a šta je istina, znaju samo oni. Mi smo čuli da se sa svojim rođakom posvađao kod pumpe, jer je ubijeni bio u ljubavnoj vezi sa njegovom ženom. Nakon verbalne svađe, usledio je fizički obračun gde je rođaka izudarao motkom, pa je on preminuo. Potom je, kako se pretpostavlja, telo ubacio u auto, odvezao se do sela i bacio u bunar. Sumnja se da je počinilac već pobegao u Nemačku. Žena je na saslušanju u policiji - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Inače, za bivšu suprugu ubice, sa kojom je ubijeni navodno bio u vezi, pre godinu i po dana skupljana je humanitarna pomoć. Ona je tada za medije ispričala da se, posle razvoda braka u Sarajevu, bez igde ičega vratila u rodno selo na Pešteru. Mediji su preneli da ona živi u jednoj sobici zajedno sa siromašnim roditeljima i jedva prehranjuje decu staru 5 i dve godine.

Prema njenim tvrdnjama, starije dete ima probleme sa govorom i potrebno mu je lečenje i rad sa logopedima za šta ona nije imala novca. Njena priča ganula je srca humanih ljudi koji su joj pomogli da ima nov dom.

Kako se sumnja, njegovo telo bacili su u napušteni bunar u selu Međugorje u okolini Sjenice.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Podsetimo, nesrećni čovek nestao je na teritoriji Peštera, a poslednji put viđen je u četvrtak, od kada mu se gubi svaki trag.

Tragični niz događaja započeo je kada je primio poruku s telefona žene s kojom je bio u kontaktu. Poruka, za koju se ispostavilo da ju je poslala osoba koja je želela da mu naudi, pozivala ga je da dođe do nje. Ništa ne sluteći, odazvao se pozivu, ali umesto očekivanog susreta, dočekala ga je zaseda. Na dogovorenom mestu, umesto žene, sačekao ga je veći broj muškaraca koji su ga brutalno pretukli.

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.