NOVI DETALJI O ZDRAVSTVENOM STANJU SILVIJA BERLUSKONIJA: U bolnicu primljen zbog srčanih problema, bilo rizično da ga voze u Italiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 15:09

NOVI DETALJI O ZDRAVSTVENOM STANJU SILVIJA BERLUSKONIJA: U bolnicu primljen zbog srčanih problema, bilo rizično da ga voze u Italiju

Bivši italijanski premijer i medijski mogul Silvio Berluskoni (84) pušten je iz bolnice u Monaku

, u kojoj se nalazio zbog srčanih problema, rekao je  neimenovani izvor blizak Berluskoniju.

Prethodno su italijanski mediji preneli, pozivajući se na neimenovane izvore iz Berluskonijeve partije "Forca Italija" da je Berluskoni izašao iz bolnice i da se sada nalazi u kući svoje najstarije kćerke Marine na jugu Francuske, gde se oporavljao od koronavirusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Silvio Berluskoni je u septembru primljen u bolnicu zbog koronavirusa. On je 2016. godine imao operaciju srca, a lečio se i od raka prostate.

Da podsetimo, bivši italijanski premijer juče hitno je primljen u bolnicu u Monaku zbog srčanih problema, jer tim lekara nije smatrao da bi bilo pametno da ga odvezu u Italiju, koja je udaljena nekih 15 kilometara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.