Izvor: RTS, 14.Jan.2021, 17:09

Berluskoni dobrog zdravlja posle prijema u bolnici u Monaku

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (84) izjavio je da je dobrog zdravlja nakon što je danas primljen u bolnicu u Monaku zbog srčanih problema.
"Dobrog sam zdravlja. Zbog obazrivosti mojih lekara morao sam da odem u bolnicu na neke provere", naveo je on u saopštenju, preneo je Rojters.

Berluskoni ostaje šef opozicione partije Forca Italia.
On se razboleo u trenutku kada je Italija pogođena političkim haosom nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je stranka "Italija viva", povukla iz vlade svoje ministre čime je vladajuća koalicija ostala bez većine u parlamentu.
"Moje aktivnosti se nastavljaju kao i obično, u bliskom sam kontaktu sa svojim osobljem u ovom veoma teškom vremenu za državu", naveo je Berluskoni. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BEERLISKONI U BOLNICI U MONAKU: Primljen zbog srčanih problema, bilo rizično da ga voze u Italiju!

Izvor: Kurir, 14.Jan.2021

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (84) hitno je primljen u bolnicu u Monaku zbog srčanih problema, rekao je danas Rojtersu njegov lični lekar Alberto Cangrilo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.