NOVI DETALJI: Medicinski tehničar ubrizgao anestetik u venu Ivi Bodrožić!

Izvor: Kurir, 19.Dec.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALJI: Medicinski tehničar ubrizgao anestetik u venu Ivi Bodrožić!

Došli smo do saznanja da je Ivanu Bodrožić, koja je umrla zbog propofola, pre smrti posetio muškarac, kaže naš izvor

BEOGRAD - Medicinski tehničar s VMA bio je u sobi hotela „Hajat“ kod Ivane Bodrožić Bakić (31), koja je iste večeri preminula od prevelike doze propofola, saznaje Kurir.

Preokret u istrazi

- Dosadašnjom istragom došli smo do saznanja da je jedan muškarac bio u sobi Ivane Bodrožić u hotelu „Hajat“. Pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se da je medicinski tehničar sa VMA i da joj je stavio bronilu i u nju ubrizgao propofol - kaže naš sagovornik iz istrage i dodaje:

- Ivana je, kako pretpostavljamo, ranije nabavila pet ampula propofola od drugarice koja radi kao medicinska sestra na VMA. Najpre se verovalo da je ona donela ampule i ubrizgala joj dve, ali nova saznanja su pokazala da je to uradio muškarac. On joj je ubrizgao anestetik i otišao, a Ivana je preminula u toku večeri. On će, kao i Ivanina drugarica, biti saslušan u nastavku istrage. Ispitaćemo i ko je doneo ampule kojih nema u slobodnoj prodaji i koje se koriste prilikom operacija.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.