NOVI DETALJI EKSPLOZIJE U PANČEVU: Otkriveno ko je povređeni muškarac i u kakvom je stanju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 17:05

NOVI DETALJI EKSPLOZIJE U PANČEVU: Otkriveno ko je povređeni muškarac i u kakvom je stanju (VIDEO)

Materijalna šteta nije velika

U eksploziji plinske boce u kući u Pančevu danas oko pola sata posle podneva lakše je povređen stariji muškarac (85), potvrdio je za zdravopancevo.rs Željko Grujić, portparol područne Policijske uprave Pančevo.

Na licu mesta su se nekoliko minuta posle eksplozije našli vatrogasci, hitna pomoć i policija. Muškarac je, kako se saznaje, vlasnik kuće i on je zadobio lakše povrede po rukama. On >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je danas navodno montirao spornu plinsku bocu.

A post shared by SERBIA LIVE - VESTI (@serbialive_vesti)

Da li je boca bila neispravna ili je povređeni čovek nije dobro montirao pokazaće uviđaj koji je u toku. Šteta na kući nije velika. Od eksplozije su popucala stakla na prozorima.

(Srbija Danas/Zdravopančevo.rs/Preneo: V.M.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"SVI SU ISTRČALI NAPOLJE" Eksplozija plinske boce u Pančevu: Muškarac (85) povređen (VIDEO)

Izvor: Blic, 12.Feb.2024, 00:00

Muškarac (85) povređen je danas u eksploziji plinske boce u porodičnoj kući u Pančevu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.