NOVI DETALJI BRUTALNO UBIJENIH SUPRUŽNIKA U VELIKOJ KLADUŠI: Pretučeni LOPATOM i izbodeni ŠRAFCIGEROM?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALJI BRUTALNO UBIJENIH SUPRUŽNIKA U VELIKOJ KLADUŠI: Pretučeni LOPATOM i izbodeni ŠRAFCIGEROM?!

Stravično ubistvo starijeg bračnog para u Šumatacu kod Velike Kladuše, supružnika Salka i Fatime Đogić, poprima novu dimenziju.

Iako su prve informacije iz policije glasile da je ovaj bračni par ubijen protekle noći, istražitelji su dodatnim istragama utvrdili da su likvidirani u noći s četvrtka na petak, ali da niko o tome ništa nije znao do danas.

Za stravično ubistvo saznalo se kada je sestra ubijene Fatime Salkić nazvala jutros policiju i saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da joj se sestra ne javlja dva dana.

Prema izjavama meštana nesrećni bračni par ubijen je drškom od lopate, te je izboden šrafcigerima. Nezvanično, muškarac je pronađen potpuno nag u jednoj sobi izboden oštrim predmetom na više mesta, dok je žena pronađena mrtva u hodniku ispod stepeništa.

Meštani tvrde da jedan od uhapšenih maloletnika koji se dovodi u vezu sa brutalnom egzekucijom dvoje nemoćnih staraca živi u neposrednoj blizini žrtava.

Saopšteno je da je i druga maloletna osoba koja se dovodi u vezu sa ovim zločinom prespavala u kući navedenog maloletnika.

Meštani su takođe naveli da su uočili da su se među ukradenim stvarima nalazili laptop, satovi, jedna vazna, dva ručna sata.

Oba maloletnika imaju po 16 godina, a jedan od njih je, navodno u proteklom periodu proteran iz SAD-a. Treći saučesnik je u bekstvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.