NOVI BEOGRAD: Mlađi muškarac skočio sa osmog sprata!

Izvor: Press, 19.Nov.2014, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI BEOGRAD: Mlađi muškarac skočio sa osmog sprata!

Muškarac (33), psihijatrijski bolesnik, skočio je danas oko 18.10 časova sa osmog sprata zgrade u Bulevaru Zorana Đinđića 153 i sa teškim povredama opasnim po život prebačen je na reanimaciju u Urgentni centar, rečeno je Kuriru u Hitnoj pomoći.
- Po dolasku ekipe Hitne pomoći, on je davao znake života, disao je imao je puls i pritisak, ali je skočio sa velike visine i vitalno je ugrožen - rečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je u Hitnoj pomoći.

PROČITAJTE JOŠ:
Zaplenjeno više od pola kilograma heroina
SKANK IZ KUĆNE RADINOSTI: Pretresom kuće pronađena mini laboratorija za proizvodnju skanka
Z. Ajkoviću pritvor zamenjen kućnim pritvorom
   
Samoubica je živeo sa majkom i iskoristio je priliku da skoči dok je ona zvala Hitnu pomoć i policiju.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Mladić povređen u saobraćajnoj nesreći u Kragujevcu

Izvor: 24sata, 20.Nov.2014, 09:19

Jedan muškarac (23) je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se u toku noći dogodila u Kragujevcu, rečeno je danas agenciji Beta u Hitnoj pomoći u tom gradu...Direktor Hitne pomoći u Kragujevcu Aleksandar Kličković izjavio je da se nesreća dogodila oko 1.30 posle ponoći u Beogradskoj ulici...Mladić...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.