NOVA VERZIJA DOGAĐAJA – ERDOGAN SE JAVIO S CRNOG MORA: Koristio aplikaciju FaceTime? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2016, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA VERZIJA DOGAĐAJA – ERDOGAN SE JAVIO S CRNOG MORA: Koristio aplikaciju FaceTime? (VIDEO)

Erdogan je koristio aplikaciju FaceTime da bi komunicirao s novinarima, a zapravo je sve vreme zapravo bio na letovanju na Crnom moru i odatle se javio.

Turkish President Recep Tayyip Erdogan FaceTimes with TV station, says uprising will be unsuccessful https://t.co/MOl43YZhRP

— MSNBC (@MSNBC) 15. јул 2016.

- Pozivam vas sve da odgovorimo na ovaj izazov. Odbranićemo zajedno jedinstvo naše nacije. Oni koji su digli oružje na narod Turske platiće tešku cenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za to. Preduzimamo korake da se ova situacija reši, i verujem da ćemo ubrzo rešiti problem ove "invazije" - poručio je Erdogan.

On je rekao i da su demokratski izabran predsednik i vlada i dalje na vlasti u Turskoj i da neće tolerisati pokušaje da se podrije demokratija.

Foto: Guliver/Burak Kara/Getty Images

- Saopštenje koje ste čuli je bilo ilegalno i nije stiglo od strane turskih oružanih snaga već je to javnosti prosledio Otadžbinski savet za mir. Predsednik se trenutno nalazi na sigurnoj lokaciji, prema protokolu koji nalaže vlada. Uskoro će biti i zvaničnog saopštenja - preneli su turski mediji navodnu izjavu Redžepa Tajipa Erdogana.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.