NOVA ODLUKA SUDA: Obelodanili šta će biti sa ubicom iz Mladenovca

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 15:17

NOVA ODLUKA SUDA: Obelodanili šta će biti sa ubicom iz Mladenovca

Blažić se od prošle nedelje nalazi u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, gde je podvrgnut psihijatrijskom veštačenju.

Viši sud u Smederevu produžio je za još 30 dana pritvor Urošu Blažiću (21) iz Dubone, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio osam i ranio 14 osoba u krvavom piru u selima kod Mladenovca.

Pritvor mu je produžen zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne ponovi krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javnosti.

Podsetimo,

On će i u narednim danima biti podvrgnut veštačenju od strane Komisije stručnjaka.

Podsetimo, kako smo objavili, izdato je više naredbi za veštačenje bioloških tragova pronađenih na licu mesta.

Takođe, u toku je i sledi obavljanje značajnog broja drugih veštačenja - balističkih, traseoloških, sudsko-medicinskih.

Uporedo, prema planu istrage, započeto je ispitivanje svedoka očevidaca i ostalih svedoka, a potom i oštećenih lica čije pozivanje će biti u skladu sa njihovim zdravstvenim stanjem i mogućnošću da daju iskaz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.