NOVA MERA VLADE: Licima starijim od 65 godina dozvoljeno kretanje utorkom i petkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA MERA VLADE: Licima starijim od 65 godina dozvoljeno kretanje utorkom i petkom

Višković je naveo i da će lica do 75 godina koja žive na selu moći da izlaze.

Predsednik Vlade Republike Srpske (RS) Radovan Višković saopštio je danas da je Republički štab za vanredne situacije odlučio da licima starijim od 65 godina bude dozvoljeno kretanje utorkom i petkom, od 7.00 do 10.00 časova, kako bi im bilo omogućeno da odu do prodavnice i banke.

Višković je zamolio ostale građane da utorkom i petkom u tom vremenu omoguće penzionerima da nesmetano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obave svoje obaveze i da ne prave gužve, a time i da spreče ugrožavanje njihovog zdravlja.

Višković je naveo i da će lica do 75 godina koja žive na selu moći da izlaze i nesmetano obavljaju poljoprivredne delatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REPUBLIKA SRPSKA: Stariji od 65 godina moći će da izlaze utorkom i petkom od 7 do 10 časova

Izvor: Kurir, 30.Mar.2020

Predsednik Vlade Republike Srpske (RS) Radovan Višković saopštio je da je Republički štab za vanredne situacije odlučio da starijima od 65 godina bude dozvoljeno kretanje utorkom i petkom, od 7 do 10 časova, kako bi im bilo omogućeno da odu do prodavnice i banke.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.