NOSIO JE CRVENU MAJICU, CRNI ŠORTS I BELE PATIKE Oglasio se otac nestalog Marka (17) - MOLI sve za pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 23:04

"NOSIO JE CRVENU MAJICU, CRNI ŠORTS I BELE PATIKE" Oglasio se otac nestalog Marka (17) - MOLI sve za pomoć

Marko je nestao u ponedeljak oko 16 sati.

Marko Ogar (17) nestao je u Beogradu 21. juna. Potraga za njim ušla je u četvrti dan, a Markov otac kaže da je dobio pozive i da mu je javljeno da je njegov sin viđen po kafićima u blizini železničke stanice u Požarevcu, gradu u kojem je odrastao.

- Viđen je u Požarevcu. Javili su mi pre oko sat vremena. Sada idem tamo da probam da ga potražim oko autobuske stanice i na nekim sličnim mestima. Obavestio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam i policiju u Požarevcu, za slučaj da ga oni nađu prvi - priča Milutin Ogar, Markov otac.

On dodaje da je Marko nestao u ponedeljak oko 16 sati, kao i da je oko 20 sati pokušao da ga dobije na telefon, ali je veza bila zauzeta. Nakon toga, telefon njegovog sina bio je nedostupan.

- U trenutku nestanka, nosio je crvenu majicu, crni šorts i bele patike. Na leđima je imao plavi ranac. Molim sve koji ga vide da jave meni ili policiji - dodaje.

Kako napominje, Marko je i ranije odlazio od kuće. U poslednjih pola godine pobegao nekoliko puta.

- Ranije je bio kod majke, od 14. godine je sa mnom. Kada je ranije bežao, znala je policija da ga vrati. Išao je i na savetovanja i radionice u Centar za socijalni rad. Problem se stabilizovao na neko vreme, ali sada je opet počeo da odlazi od kuće - priča otac.

Markov otac moli sve koji vide njegovog sina da mu se jave na telefon 063/440-965 ili da pozovu policiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLAVIMO SVETU MUČENICU AKVILINU: Preživela je smrt i od tada njene mošti čine čuda koja nije moguće objasniti

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 07:40

Srpska pravoslavna crkva danas slavi svetu mučenicu Akvilinu...U svojoj sedmoj godini mala Akvilina već je bila potpuno upućena u pravi život hrišćanski, a u desetoj godini ona je toliko bila puna božestvenog razuma i blagodati Svetoga Duha, da je s velikom silom i revnošću propovedala Hrista...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.