NJIHOVI KRICI ODJEKUJU KVARTOM Ovaj par je NAJGLASNIJI tokom seksa a imaju ga po ceo dan

Izvor: medio.rs, 26.Apr.2015, 01:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJIHOVI KRICI ODJEKUJU KVARTOM Ovaj par je NAJGLASNIJI tokom seksa a imaju ga po ceo dan

- Kad vrišti to nije jer svršava, nego jer su tek počeli. Subotom je još glasnije, a traje otprilike pola sata do sat vremena, nekad i duže - požalio se jedan sused

Ljubavni par iz Bruklina zaradio je titulu najglasnijeg para tokom seksa, ali i 311 prijava besnih suseda koje ne oduševljavaju njihovi glasni trenuci strasti.

Ljubavnici iz stana na adresi Avenija Ridž, broj 7201 u Bai Ridžu sve prijave policiji su prikupili u periodu od samo dva meseca. Svedoci >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << tvrde da su krici strasti odjekivali celom četvrti.

Pružite mu OVAKAV SEKS i nikad neće moći da vas zaboravi!

– Živim na drugom spratu i čujem ih celo vreme. Kad noću dolazim s posla, devojka svake noći vrišti različita imena na španskom, najčešće Papi. Kad vrišti to nije jer svršava, nego jer su tek počeli. Subotom je još glasnije, a traje otprilike pola sata do sat vremena, nekad i duže – požalio se sused Omar Ramos.

Novinarima “Njujork Posta” vrata pomenutog stana otvorila je plavuša.

Foto: Profimedia

- To je moj stan, nikome ne nanosim zlo. Trudna sam i pokušavam da se odmorim - rekla im je i zalupila vrata.

Njen dečko, koji radi kao majstor u zgradi, nije želeo ništa da komentariše.

Bruklin je deo Njujorka u kojem živi najviše ljudi koji glasno vode ljubav, barem po broju prijava policiji.

Od 1. januara 2014. do 15. februara 2015. podnete su 133 prijave. U Kvinsu je podneto 37 prijava, u Bronksu 6 manje, a na Menhetnu 23.

Foto: Profimedia/Corbis

Zanimljivo je da u Staten Ajlendu nije podneta nijedna. Stanovnici širom Bruklina najviše se žale na uzglavlja koja udaraju po zidovima, a zabeležen je i jedan zanimljiv slučaj.

- Moja komšinica je preglasna, ima vibrator i onda počne da vrišti: “Da, da, da, da” duže vreme – požalila se jedna osoba policiji u junu prošle godine.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.