NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO Počinje novi rijaliti, otkrivamo prvog učesnika

Izvor: Blic, 03.Avg.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO Počinje novi rijaliti, otkrivamo prvog učesnika

Trideset dve poznate ličnosti živeće pred budnim okom stotina kamera i boriti se za glavnu nagradu u novom rijalitiju pod nazivom "Zadruga".

Reč je o TV formatu koji će biti predstavnik potpuno nove generacije rijaliti programa, a na ovom projektu angažovano je blizu 1500 ljudi. Za potrebe rijalitija "Zadruga" gradi se čitav grad u kojem će 32 poznate ličnosti živeti pred budnim okom stotina kamera i boriti se za glavnu nagradu.

Prvi učesnik koji je potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ulazak u rijaliti je muzički kompozitor Zoran Marjanović, koji je u žižu javnosti došao nakon što je prošle godine u aprilu na monstruozan način ubijena njegova supruga, poznata pevačica Jelena Marjanović.

Pored Zorana, u rijalitiju ''Zadruga'' učestvovaće i Mina Vrbaški koja je postala poznata zahvaljujući aferi "Nedostaješ" sa Šakom Polumentom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.