NISTA OD SVADBE Filip jos ne razmislja o braku sa Aleksandrom

Izvor: medio.rs, 28.Mar.2016, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISTA OD SVADBE Filip jos ne razmislja o braku sa Aleksandrom

Sin Bobe Živojinovića nalazi se u žiži interesovanja zbog veze sa pevačicom, sa kojom još uvek ne planira svadbu

Filip Živojinović se retko viđa na javnim događajima, a još ređe bez devojke Aleksandre Prijović. Ipak, na koncertu Marije Šerifović u Narodnom pozorištu bio je bez lepše polovine. Iako se svojski potrudio da izbegne sedmu silu i fotografe, pa je došao poslednji i neprimetno pokušao da se smesti u ložu.

Ipak, novinari su primetili a na >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << pitanje gde mu je devojka, malo se rastužio.

Aleksandra radi večeras i nije mogla da dođe. Prijatelj je sa mnom, on me čuva. Mada, mene nema potrebe niko da čuva - poručio je Filip, koji je bio u društvu kompozitora Dragana Brajovića Braje.

Naravno, morali smo da pitamo Filipa i šta se dešava sa tom famoznom svadbom o kojoj svi pričaju, odnosno da li se oženio ili ipak nije.

Novinari su me već oženili, šta da kažem. Videćemo šta će biti, o tom potom što se svadbe tiče - rekao je Filip, koji je još uvek neženja.

Aleksandra i Filip u vezi su od početka 2016. Kako je rekla pevačica, ljubav se jednostavno desila. Ona ne krije da je ljubomorna, pa će joj sad verovatno biti lakše kad bude znala da je Filip apsolutno veran.

Ja sam ljubomorna devojka, ali verujem mu i on veruje meni, pa nema potrebe da ga proveravam. Imponuje mi što ga devojke jure. Kakav je to muškarac kojeg niko ne želi? Ipak, on je samo moj. Ne brinite, imam svoje mehanizme, sigurno ću ga odbraniti - rekla je Aleksandra nedavno.

Informer.rs

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.