NIŠKI INSPEKTOR DOŽIVEO INFARKT TOKOM VOŽNJE! Prijatelji neutešni: Obožavao je porodicu, za drugare bi sve dao

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠKI INSPEKTOR DOŽIVEO INFARKT TOKOM VOŽNJE! Prijatelji neutešni: Obožavao je porodicu, za drugare bi sve dao

Inspektor Ivan Milojević (44) zvani Pakistanac, koji je jutros oko 3 sata poginuo na Bulevaru Cara Konstantina u Nišu, verovatno je u toku vožnje doživeo infarkt nakon čega je skrenuo s puta i udario u uličnu svetiljku.

On je poginuo kada se kretao iz pravca Niške Banje ka Nišu, a bio je za volanom automobila marke "reno klio". Intervenisala je Hitna pomoć, ali lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Obdukcija još nije obavljena, ali u niškoj Policijskoj upravi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pretpostavljaju da je infarkt uzrok tragedije. U niškoj policiji su danas svi u šoku zbog velikog gubitka.

- On je bio predan poslu. Vraćao se sa zadatka i sumnjam da je brzo vozio, ali kada zlo hoće da se dogodi ono se dogodi. U poslednje vreme službovao je u Merošini. Nadimak Pakistanac nosi još odavno jer je bio crn, markantan čovek. Pamtićemo ga po tome što je obožavao svoju porodicu i za drugara bi sve dao - kaže jedan od njegovih drugova s Pravnog fakulteta.

Vreme sahrane tragično poginulog inspektora još nije zakazano.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ovo je INSPEKTOR koji je STRADAO u Nišu: Bio je veseo čovek, koji je veoma cenio svoju porodicu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019

Poginuo je dok se vraćao sa službenog zadatka iz Niške Banje i kretao se ka Nišu kada je prešao na levu stranu kolovoza i udario u metalni stub...Policijski inspektor PU Niš Ivan Milojević (44) stradao je jutros oko 2.55 na Bulevaru cara Konstantina u Nišu, kada je na kružnom toku službenim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.