NISAM PEDOFIL, MI SE VOLIMO, I JA ĆU JE OŽENITI: Evo šta je još u policiji ispričao pedofil (37) iz Vranja

Izvor: Telegraf.rs, 10.Okt.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISAM PEDOFIL, MI SE VOLIMO, I JA ĆU JE OŽENITI: Evo šta je još u policiji ispričao pedofil (37) iz Vranja

Pred policijom, N. S. (37) iz sela Kriva Feja kod Vranja, a koji je snimljen kako ispred škole ljubi maloletnu devojčicu N. S. (13), kazao je da se njih dvoje mnogo vole, i da će je oženiti.

- Još letom sam spremio kumove, starog svata i neću odustati od nje. Ako baš mora, sačekaću da završi osnovnu školu - rekao je on u subotu pred nadležnim tužiocem, preneo je Informer, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

S druge strane, Verica S. (43), devojčicina >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << majka, rekla je da su pedofila prijavili policiji još letos, kada ga je njena ćerka upoznala preko Fejsbuka.

- On je moju ćerku na raspustu našao preko Fejsa, slao joj poruke i udvarao se. U julu je odveo u Vranjsku Banju da je ženi. Odmah smo prijavili policiji i vratili smo ćerku kući - ispričala je Verica za ovaj list.

Kako kaže, od početka njihove "veze", govorila je ćerki da to ne sme da radi.

Foto-ilustracija: Profimedia/Designpics

- Non-stop smo joj pričali, i moj muž i ja, ali džaba. Mi odemo na posao, ona ostane sama kod kuće, a on je zove i šalje joj poruke. Govorila sam joj da telefon služi samo meni da se javi, da je pozovem s posla, a ne da komunicira sa ljudima kao što je Nenad. Od jula, kada je pokušala da pobegne s njim, redovno smo u kontaktu sa psihologom, a o slučaju je obavešten i Centar za socijalni rad.

Inače, njeni roditelji imaju još jednu ćerku koja se udala sa 15 godina, međutim, oni su taj brak blagoslovili.

Podsetimo, N. S. je policiji prijavila škola, nakon što su se na društvenim mrežama pojavila fotografije kako ljubi devojčicu ispred dvorišta OŠ "Radoje Domanović", koju pohađa devojčica.

Foto-montaža: Profimedia, Alamy, pixabay.com

Odmah po hapšenju, u petak, on je u policiji rekao da on nije pedofil, već da je sa devojčicom u ljubavnoj vezi i da namerava da je oženi i da neće odustati od nje.

Njegove komšije su za ovaj list kazale da je on oduvek bio čudan i zaljubljive prirode, da je voleo da pije, ali da nije bio agresivan. Osim toga, oni su ispričali i da je pre nekoliko godina preko iste društvene mreže upoznao devojku iz Beograda i doveo je kući. Međutim, njegovoj majci je bilo čudno što nedelju dana nisu imali seksualni odnos, pa je upala u sobu kod snaje i strgnula joj gaćice. Ispostavilo se da se radi o tranvestitu. Razočarani N. S. je odveo "snajku" u policiju u Vranjsku Banju i snužden se vratio kući.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PRITVOR ZA PEDOFILA: Zaljubljen sam i ljubav mi je uzvraćena!

Izvor: OkRadio.rs, 10.Okt.2016

Nenadu Stevanoviću (37) iz Krive Feje, koji je snimljen kako nedaleko od škole u Vranju ljubi devojčicu od 13 godina, posle hapšenja i salušanja određen je pritvor do 30 dana. Stevanović je na saslušanju  izjavio da je zaljubljen u devojčicu i da mu je ljubav uzvraćena. Verica Stanisavljević...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.