NIS donira 33.000 litara pijaće vode Ivanjici i Blacu

Izvor: B92, 03.Jul.2020, 11:30

NIS donira 33.000 litara pijaće vode Ivanjici i Blacu

Beograd -- Kompanija NIS doniraće više od 33.000 litara pijaće vode opštinama Ivanjica i Blace, čiji su žitelji danima bez vode za piće iz gradskog vodovoda.

"NIS već godinama pomaže lokalnim zajednicama u Srbiji i uvek smo spremni da pružimo podršku kada je to najpotrebnije. Čim smo čuli za probleme sa kojima se suočavaju Ivanjica i Blace, organizovali smo se i odlučili da pomognemo tako što ćemo donirati pijaću vodu koju proizvodi naša kompanija", izjavio je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a.

"Sigurni smo da ćemo na ovaj način doprineti da žitelji ove dve opštine lakše prevaziđu nevolju sa kojom su se suočili, a mi ćemo i dalje biti spremni da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognemo građanima Srbije", dodao je.

U akciju doniranja vode za piće "Jazak" aktivno su uključeni i volonteri NIS-a u okviru " Kluba volontera", čime se nastavljaju humanitarne akcije kompanije NIS i njenih zaposlenih, u cilju podrške onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Kompanija NIS od 2009. godine pod sloganom "Budućnost na delu" organizuje i učestvuje u humanitarnim aktivnostima kojima se rešavaju akutni problemi građana, ali i generalno unapređuje život u lokalnim zajednicama u koje je do sad uloženo više od 3,8 milijardi dinara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.