NIS-ova donacija pijaće vode stigla u Ivanjicu i Blace

Izvor: Vostok.rs, 03.Jul.2020, 15:30

NIS-ova donacija pijaće vode stigla u Ivanjicu i Blace

Donacija NIS-a u vidu pijaće vode „Jazak“, koju ova kompanija proizvodi, stigla je u Ivanjicu i u Blace. NIS je donirao više od 33 hiljade litara pijaće vode ovim dvema opštinama, čiji su žitelji danima bez vode za piće. Milan Ćurčić, predsednik opštine Blace, zahvalio se kompaniji NIS na donaciji i istakao veliki značaj za opštinu i njene stanovnike. „Ljudi dobre volje iz kompanije NIS čuli su sa kakvim se problemima susrećemo od posledica poplave i odmah su nam donirali pijaću vodu.  U pitanju je 17 tona pijaće vode koja nam je  vrlo značajna u ovom teškom trenutku za našu opštinu i njene meštane. Krizni štab će ovu pijaću vodu danas rasporediti  ustanovama kao što je Dom zdravlja, starački dom, dom za ometene u razvoju i vrtiće“, istakao je Ćurčić. Voda koja je jutros rano isporučena u Ivanjici tokom dana biće distribuirana žiteljima, kaže zamenik predsednika opštine Momčilo Mitrović. „Iako je sinoć uspostavljeno snabdevanje sa gradskog vodovoda, reč je o tehničkoj vodi tako da nam je ova donacija od ogromnog značaja. Već smo organizovali isporuku meštanima a kompaniji NIS se zahvaljujemo što nam je pomogla u izuzetno teškom trenutku za sve“, istakao je Mitrović.  U akciju doniranja vode za piće „Jazak“ aktivno su uključeni i volonteri NIS-a u okviru „Kluba volontera“, čime se nastavljaju humanitarne akcije kompanije NIS i njenih zaposlenih, u cilju podrške onima kojima je pomoć najpotrebnija. 

Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

NIS-ova donacija pijaće vode stigla u Ivanjicu i Blace

Izvor: Blic, 03.Jul.2020

Donacija NIS-a u vidu pijaće vode "Jazak", koju ova kompanija proizvodi, stigla je u Ivanjicu i u Blace. NIS je donirao više od 33 hiljade litara pijaće vode ovim dvema opštinama, čiji su žitelji danima bez vode za piće.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.