NIŠ KONAČNO IZAŠAO IZ CRVENE ZONE! Sjajne vesti saopštio Dr Radmilo Janković: Neka nam je sa srećom novi početak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 12:16

NIŠ KONAČNO IZAŠAO IZ CRVENE ZONE! Sjajne vesti saopštio Dr Radmilo Janković: Neka nam je sa srećom novi početak!

Sjajne vesti stižu danas iz Niša, gde je iz Kliničkog centra u ovom gradu ispraćen poslednji kovid pacijent, te je ova zdravstvena ustanova sada ponovo zelena zona.

Zamenik direktora UKC Niš prof. dr Radmilo Janković rekao je da će sada svi iz Niša i okoline će biti smešteni u kovid bolnicu Kruševac.

- Poslednji kovid pacijent bezbedno je juče transportovan u kovid bolnicu Kruševac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << . Čitav UKC Niš je od juče u 15 sati zelena zona. Poslednjeg pacijenta u Kruševac ispratili su anesteziolog Marko Đošić i anestetičarka Mirela Stefanović. Nek nam je sa srećom novi početak - kaže prof. dr Radmilo Janković, zamenik direktora UKC Niš.

Dodao je i da je UKC Niš bolnica koja je primila najviše obolelih u crvenoj zoni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UKC Niš posle 15 meseci više nije u kovid sistemu

Izvor: Danas, 12.Jun.2021

Zamenik direktora Univerzitetskog kliničkog centra Niš Radmilo Janković saopštio je da je ova zdravstvena ustanova posle 15 meseci zbrinjavanja kovid pacijenata "u zelenoj zoni".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.