NIKADA VIŠE NEĆE UĆI U TU KUĆU Mladić POTRESEN nakon STRAVIČNOG ubistva dečaka na TRI METRA od njega: Razumite me, ja imam dete od tri meseca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 13:44

"NIKADA VIŠE NEĆE UĆI U TU KUĆU" Mladić POTRESEN nakon STRAVIČNOG ubistva dečaka na TRI METRA od njega: "Razumite me, ja imam dete od tri meseca!"

Potresne reči

Drugi dan od nezapamćene tragedije u Srbiji niko od rodbine nije posetio kuću u Petrovaradinu u kojoj su ubijena dva dečaka.

Prva komšinica supružnika iz Petrovaradina, koji su ubili svoje sinove (1 i 3 godine) kaže da od juče niko nije posetio kuću tuge i da je ona već drugi dan zapečaćena.

Kako se juče pisalo, u istom dvorištu nalazi se još jedna kuća koju je vlasnik izdao mladom bračnom paru sa tromesečenom bebom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sagovornica navodi da je ta porodica potpuno unezverena od šoka.

- Moj suprug im je juče dao kuću svoje pokojne majke na korišćenje. Oni su njemu rekli da se nikada nisu družili sa ovim mladim roditeljima, koji su ubili decu. Primetili smo da su totalno van sebe od te večeri kada su nađena tela dečaka. Celu tu noć nisu spavali od muke jer su mališanima presudili na samo tri metra od njih. Taj momak više nikada ne sme da se vrati u kuću pored te. Toliko mu nije dobro. Spakovaće sve što ima i biti u kući moje svekrve, dokle god se ne završi izgradnja njegove kuće. Sve ga razumem. Sigurno se uplašio da su ti ljudi mogli i njegovu bebu da ubiju, koju je njegova žena stalno šetala po zajedničkom dvorištu - govori komšinica.

Reporteri su zatekli juče tog momka kako iznosi stvari iz svoje stare kuće.

- Nisam u stanju da govorim. Razumite me, molim vas, ja imam dete od tri meseca. Ne mogu da pričam - rekao nam je on suzdržavajući suze od muke, a onda je žurno otišao.

Druga meštanka ulice kaže da može samo da zamisli kako je očajnom mladiću.

- Kako da mu ne bude teško, kada je bio samo na par metara od mrtve dece, a nije mogao da im pomogne i spreči ubistvo - kaže komšinica.

Devojka (23) i mladić (25) u petak uveče su skočili u smrt sa 17. sprata zgrade u Novom Sadu, a nakon toga policija se uputila na adresu njihovog stanovanja.

Tamo su pronašli beživotna njihovih sinova, koje su monstruozni roditelji ubili, a rezultati obdukcije otkriće i na koji način.

Izvor: Srbija Danas/Alo/Slađana Stepanović/Prenosi: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.