NIKAD SREĆNIJI: Kija i Sloba se držali za ruke pa proveli noć zajedno

Izvor: Večernje novosti, 27.Maj.2018, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD SREĆNIJI: Kija i Sloba se držali za ruke pa proveli noć zajedno

Sloba i Kija su pregledali čestitke i poklone koje je ona dobila za rođendan, a onda mu je ona dala kockicu čokolade, pa su se zabavili i blago dodirivali rukama. Kristina Kockar i Slobodan Radanović su tokom poslednjih dana naročito zbližili. Na žurki povodom Kijinog rođendana, njih dvoje se nisu razdvajali. A pogledi i dodiri su značili više od reči.Njih dvoje su ušli u raspravu dok su zadrugari postavljali pitanja novinarima, ali, su to olako prevazišli, pa su >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nakon samo nekoliko minuta seli jedno pokraj drugog i vodili dug razgovor u spavaćoj sobi. Sloba i Kija su pregledali čestitke i poklone koje je ona dobila za rođendan, a onda mu je ona dala kockicu čokolade, pa su se zabavili i blago dodirivali rukama. Pored toga, oni su pričali o svojim putovanjima, avanturama, ali i planovima gde će stanovati i kako će uređivati stan. Nakon toga su jedno drugom pevali pesme, gledajući se u oči. Ako je suditi na osnovu njihovih pogleda i postupaka, evidentno je da Radanoviću prija Kristinino društvo, jer ne skida osmeh sa lica.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Kija i Sloba proveli noć zajedno

Izvor: Vesti-online.com, 27.Maj.2018

Kristina Kockar i Slobodan Radanović su tokom poslednjih dana naročito zbližili. Na sinoćnoj žurki povodom Kijinog rođendana, njih dvoje se nisu razdvajali. A pogledi i dodiri su značili više od reči...Njih dvoje su ušli u raspravu dok su zadrugari postavljali pitanja novinarima, ali, su to...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.