NIJE ZNAO DA GA SNIMAJU Bajden šokirao izjavom o Netanjahuu: Rekao sam mu da ćemo imati sastanak dođi kod Isusa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 18:14

NIJE ZNAO DA GA SNIMAJU Bajden šokirao izjavom o Netanjahuu: Rekao sam mu da ćemo imati sastanak "dođi kod Isusa" (VIDEO)

Bajden izrazio zabrinutost zbog gubitka života

Američki predsednik Džo Bajden, nesvestan da se snima, izrazio je nakon obraćanja naciji jednom demokratskom senatoru da je razgovarao sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom o situaciji u Gazi, izjavivši da će imati "sastanak dođi kod Isusa".

- Rekao sam Bibiju - i ne ponavljajte ovo - rekao sam mu, "ti i ja ćemo imati sastanak dođi kod Isusa". -

Kad je Bajden shvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ga snimaju, rekao je:

- Snimaju me. Dobro. To je dobro.

President Biden: "I told him, Bibi, and don't repeat this, but you and I are going to have a ‘come to Jesus’ meeting."

“I’m on a hot mic here. Good. That’s good.” pic.twitter.com/KCgpbx4awf

— Sawyer Hackett (@SawyerHackett) March 8, 2024

Senator Majkl Benet, demokrata iz Kolorada, takođe je razgovarao s predsednikom Bajdenom, naglašavajući važnost nastavka humanitarne pomoći za Gazu.

Tokom obilaska nakon obraćanja, Bajden je okružen Benetom, državnim sekretarom Entonijem Blinkenom i ministrom transporta Pitom Butidžidžom, istakao humanitarnu krizu u Gazi i izrazio zabrinutost zbog gubitka života, uključujući preko 30.000 Palestinaca.

Kritikovao je Netanjahuovu vladu zbog nedovoljne pažnje prema humanitarnoj krizi u Gazi i naglasio da pomoć ne sme da se koristi kao politički instrument. Administracija je promenila retoriku u vezi sa sukobom poslednjih nedelja, odgovarajući na demokratske kritike zbog podrške Izraelu. Poruke iznete iza zatvorenih vrata tokom posete izraelskog ministra Benija Ganca Beloj kući ranije ove nedelje bile su oštrije, navodi "Aksios".

Izvor: Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.