NIJE SAMO RUKA! Ovo su povrede koje je zadobila Dea Đurđević - GLAVA KRVAVA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2019, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SAMO RUKA! Ovo su povrede koje je zadobila Dea Đurđević - GLAVA KRVAVA (FOTO)

Dea Đurđević, voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku", jutros je doživela tešku saobraćajnu nesreću na Voždovcu, kod bolnice "Dr Dragiša Mišović".

Dea je najpre imala lakši udes, kad je na nju naletela devojka u drugom automobil. U trenutku kada je izašla iz automobila kako bi se nagodila oko matarijalne štete pričinjene u udesu, na nju je naleteo autobus koji saobraća na liniji 78.

Autobus je naleteo na nju, udario ju je. Osim što joj je otkinuo ruku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od siline udarca autobus je Deu odbacio na zid bolnice.

- Autobus je nju bukvalno zalepio za zid bolnice. Cela glava joj je bila krvava. Neverovatno je da je posle svega toga bila u svesnom stanju i uspela čak i da potpuno pribrana komunicira i sarađuje s lekarima iz Hitne pomoći - ispričao je jedan od očevidaca.

Voditeljka je, osim što je u nesreći izgubila ruku, zadobila i teške povrede glave, butne kosti i potkolenice. Uprkos teškom stanju u kojem se nalazila, Dea je sve vreme bila svesna i pribrano je sarađivala s lekarima Hitne pomoći.

#novojutro #specijalnaemisija #dolazakputina #srbijairusija #tvpink

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Jan 17, 2019 at 7:39am PST

Subota jutro 😊 Radno 😎 #nofilter #subota #novojutro #posao #pink #rtvpink #makeup @tasha_pro_make_up #hair @majaopacicexkrestalica

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Jan 12, 2019 at 1:17am PST

❤️

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Dec 3, 2018 at 5:36am PST

Ovo sve zajedno je haljina verovali ili ne! Zato volim @salsa_butik 💜#haljine #butik #butiksalsa #najboljisu

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Oct 9, 2018 at 5:23am PDT

Ljubav neizmerna!!! Idemo Zvezdoooooo ❤️⚪️❤️⚪️❤️⚪️❤️⚪️ #czv #redstar #crvenazvezda #championsleague #ligasampiona

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Sep 18, 2018 at 10:58am PDT

Voditeljka, srećom, nije imala unutrašne krvarenje, te je odmah po prijemu na VMA mogla da se operiše, pa je ta činjenica uvećala i šanse da joj ruka bude spasena.

BONUS VIDEO - DEA ĐURĐEVIĆ NA POLIGRAFU: Otkrila zbog čega bi je Mladen "ubio"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.