NIJE PRVI PUT, ALI SAD JE POSEBNO STRAŠNO Premijerka Srbije o Brkićevim sramnim pretnjama Vučiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 20:07

"NIJE PRVI PUT, ALI SAD JE POSEBNO STRAŠNO" Premijerka Srbije o Brkićevim sramnim pretnjama Vučiću

Brnabićeva se oglasila povodom današnjih protesta.

Milovan Brkić, jedan od lidera građanske opozicije, pozvao je na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na protestima za koje su pričali da su protiv nasilja, a to je komentarisala i premijerka Srbije Ana Brnabić.

On je rekao da bi klinci "puškama trebali da reše sudbinu Srbije".

- Desiće se to što se desiti mora. Kakva protestna šetnja? Mi treba da uđemo prema skupštini, da uhvatimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << idiota i da mu otkinemo glavu - kazao je Brkić.

Takođe, Brkić je psovao majku predsedniku Srbije.

- Nakon dve nepojmljive tragedije, zločina koja su do srži potresla naše društvo, na Protestu protiv nasilja, poruka da će "klinci puškama morati da reše sudbinu Srbije" i da Aleksandra Vučića treba "uhvatiti i otkinuti mu glavu", uz psovke majci. Nije prvi put, ali je sada posebno strašno - poručila je Ana Brnabić na Tviteru.

Након две непојмљиве трагедије, злочина која су до сржи потресла наше друштво, на Протесту против насиља, порука да ће "клинци пушкама морати да реше судбину Србије" и да @avucic треба "ухватити и откинути му главу", уз псовке мајци. Није први пут, али је сада посебно страшно. pic.twitter.com/ZuL8nuNXM3

— Ana Brnabic (@anabrnabic) May 8, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Saopštenje za javnost Gradskog odbora Sombor

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Maj.2023

SOMBOR – Na danas održanom protestu, kako ga opozicija naziva “protiv nasilja”, svedočili smo pretnjama smrću predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću. Naime, Milovan Brkić, jedan od vođa protesta, jasno je pred kamerama rekao da Vučića treba ubiti, te mu opsovao i majku Angelinu! Da im ništa...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.