Milovan Brkić psovao majku, pa pozvao na ubistvo Vučića: Moraće klinci puškama da reše sudbinu Srbije

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 18:58

Milovan Brkić psovao majku, pa pozvao na ubistvo Vučića: "Moraće klinci puškama da reše sudbinu Srbije"

Milovan Brkić, Lider građanske opozicije obratio se na današnjem protestu u Beogradu.

Kazao je da je važno da niko od članova Vučićeve porodice ne pobegne, a zatim nabrojao imena predsednikove dece, prenose mediji.

"Ako pobegnu, moramo ih tražiti, poslati ljude da ih nađu, da ih privedu zakonu. Da budu kažnjeni", rekao je Brkić o predsednikovoj deci u ime opozicije.

"Moraće klinci da puškama reše sudbinu Srbije, desiće se to što mora. treba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da Vučiću da otkinemo glavu. Mamu ti je*em Angelinu, rekao je Milovan Brkić", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"PUŠKAMA REŠITI SUDBINU SRBIJE" Sramota - Milovan Brkić poziva na ubistvo Vučića na protestima "protiv nasilja" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023

Takođe, Brkić je psovao majku predsedniku Srbije...Milovan Brkić pozvao je na ubistvo predsednika Srbije na protestima protiv nasilja...Ovo je velika sramota Srbije. Milovan Brkic, ovo je jedan od organizatora protesta protiv nasilja. pic.twitter.com/yvutOYFv7R..— Ivana (@IvanaS426274109) May 8,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.