NIJE PROLEĆE BEZ TALASA RUŽIČASTO BELIH MAGNOLIJA, NITI JE DETINJSTVO BEZ MODRIH TREŠANJA! Predsednik Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 09:51

NIJE PROLEĆE BEZ TALASA RUŽIČASTO BELIH MAGNOLIJA, NITI JE DETINJSTVO BEZ MODRIH TREŠANJA! Predsednik Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju (FOTO)

Reč je o fotografiji iz Bosliegrada, autora Marijele Rangelov.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa "Najlepše domaćinstvo Srbije", a reč je o fotografiji iz Bosliegrada, autora Marijele Rangelov.

- Hvala Marijeli Rangelov i Bosilegradu na ovakvom dočeku i pozivu da zavolimo još jedno od domaćinstava naše najlepše Srbije! Kako se u vašem domaćinstvu kaže ljubav - pokažite nam! - napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ OBJAVIO OVONEDELJNOG POBEDNIKA KONKURSA „NAJLEPŠE DOMAĆINSTVO“: Slika trešanja autorke Marijele Rangelov FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 01.Apr.2023

On je pozvao i ostale građane da učestvuju u ovom konkursu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je ovonedeljnog pobednika konkursa „Najlepše domaćinstvo Srbije“ podelivši sliku svežih trešanja iz Bosilegrada autorke Marijele Rangelov. Kako je naveo, nije proleće bez talasa ružičasto...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.