NIJE MU LAKO! Student Radomir Lazović (44) hoće da hapsi Vučića, A TREBA DA SPREMA ISPITE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 18:27

NIJE MU LAKO! Student Radomir Lazović (44) hoće da hapsi Vučića, A TREBA DA SPREMA ISPITE!

Student (44) preti Vučiću da će završiti u zatvoru, a Vučić mu olakšao studentski život kao niko!

Studentska je muka pregolema, treba spremati ispite, ali se i baviti politikom. Teško je studentu Radomiru Lazoviću (44) da spremi ispite na Poljoprivrednom fakultetu i u isto vreme organizuje razne proteste i političke akcije.

U pauzama između raznih akcija nije bilo lako da se završi fakultet.

Nabrojaćemo samo neke od poznatijih primera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Branjenio je prava pacova, zmija i narkomana u savskom priobalju koje je danas od smetlišta, đubrišta, najgoreg mesta za okupljanje najgorih, napravili smo jedno od najlepših mesta u Evropi i svetu.

Borio se širom Beograda i Srbije za zabranu izgradnje raznih verskih objekata. On i društvance oko njega, kako čuju "gradi se crkva" kao da ih obuzmu demoni, popene i traže milion i jedan razlog da se ne izgradi.

Zalagao se za kompletno uništenje srpske teške industrije, gašenje termoelektrana i zatvaranje svih rudnika. Naravno, kada je njegova ljubljena gazdarica Fiona fon Kramon opet otvorila rudnike uglja i termoelektrane u Nemačkoj nije se setio da kaže kako je to licemerje, ali je zato bio spreman da ostavi desetine hiljada ljudi u Srbiji bez posla i da nas vrati u kameno doba.

Spomenik Stefanu Nemanji mu je isto smetao toliko da je malo falilo da plače još pre nego što je postavljen, a po beogradskim kuloarima se pronose neproverene priče da je doživeo pravi nervni slom u trenutku otkrivanja spomenika. To je priča koja ne može da se proveri, ali je moguće da je sam prizor narodne radosti uticao poražavajuće na njegovu "nežnu dušu" punu ljubavi prema svima, sem prema Srbima.

𝗜 𝗧𝗢 𝗧𝗜 𝗝𝗘 𝗛𝗩𝗔𝗟𝗔! STUDENT (44) PRETI VUČIĆU DA ĆE ZAVRŠITI U ZATVORU A VUČIĆ MU OLAKŠAO STUDENTSKI ŽIVOT KAO NIKO!

Radomir Lazović - student još iz vremena studentskih demonstracija 1968., koji se seća kako je težak bio studentski život i za vreme Miloševića,… pic.twitter.com/4UVy6kKmmM

— Detektor laži (@LaziDetektor) March 7, 2024

I čovek mora da prizna kako on stvarno nije imao vremena da spremi ispite i završi fakultet.

Sada, zahvaljujući mnogim pogodnostima koje je predsednik Vučić obezbedio za studente konačno bi mogao da završi fakultet, ali njemu nešto ne da mira. Nije uspeo da zaštiti prava pacova, zmija, narkomana, nije uspeo da sruši crkve, nije uspeo ni da uništi srpsku industriju i ostavi desetine hiljada Srba bez posla i prihoda, spomenik Stefanu Nemanji stoji njemu u inat gde je stajao i nema nameru da se pomeri, ali se zato nada da će nekako njegov dobrotvor predsednik Vučić da završi u zatvoru i preti mu. To je najnoviji aktivizam Radomira Lazovića.

Biće da se njemu isuviše osladio studentski život i da zato sve ono dobro što predsednik Vučić radi za studente kako bi im olakšao da uspešno i na vreme završe fakultet njemu zapravo smeta jer više nema izgovora što je student u 44. godini.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.