NIJE MOJU NIZAMU UBIO SAMO NERMIN Obrt u slučaju KRTICE IZ POLICIJE?! Više osoba pod istragom zbog povezanosti sa monstrumom

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 17:50

"NIJE MOJU NIZAMU UBIO SAMO NERMIN" Obrt u slučaju KRTICE IZ POLICIJE?! Više osoba pod istragom zbog povezanosti sa monstrumom

Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom u Tuzli trenutno provodi istragu protiv više osoba koje se mogu dovesti u bilo kakvu vezu sa ubicom Nerminom Sulejmanovićem iz Gradačca.

Više službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona nalazi se pod istragom zbog moguće povezanosti sa Nerminom Sulejmanovićem, višestrukim ubicom iz Gradačca.

Kako piše Klix zbog moguće povezanosti sa ubicom, pod istragom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MUP TK se trenutno nalazi i određeni broj policijskih službenika. U pitanju je, kako otkriva izvor, više osoba, prenosi Srpskainfo.

– Istraga se provodi protiv svih pripadnika policijskih snaga iz Tuzlanskog kantona, kako bi se utvrdilo da li postoji veza između njihovog ponašanja i delovanja i svega onoga što se desilo u Gradačcu – rekao je izvor.

Još se traži ko je otkrio lokaciju?

Istraga koja se trenutno provodi trebala bi otkriti i to ko je ubici iz Gradačca otkrio lokaciju na kojoj se nalazila njegova nevenčana supruga.

Određene indicije postoje da je u pitanju osoba iz policije, međutim, sa sigurnošću se ne može tvrditi dok istraga ne bude završena.

Sulejmanović je nevenčanu suprugu nakon pronalaska ubio na najsvirepiji način. Pored nje usmrtio je još dve osobe, dok je tri ranio.

Podsetimo, Sestra Nizame Hećimović, koju je u petak brutalno ubio njen nevenčani muž, oglasila se na društvenim mrežama. Ona je u poruci napisala da Sulejmanović nije jedini koga krivi za smrt svoje sestre.

- Nije moju Nizamu ubio samo Nermin. Nije to uradio samo metkom. Ubio je on život u njoj i ranije. Ubili su je zajedno i njegovi ljudi iz institucija. Sudija koja je odbila predlog o zabrani prilaska. Doušnici iz MUP-a Gradačac koji su mu rekli sa kojeg broja je prijavljeno nasilje u porodici - objavila je ona.

Beba ležala u lokvi krvi

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.