NIJE KAKO SE MISLILO? STIGLE NOVE INFORMACIJE: Poznato trenutno zdravstveno stanje Čedomira Jovanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 23:38

NIJE KAKO SE MISLILO? STIGLE NOVE INFORMACIJE: Poznato trenutno zdravstveno stanje Čedomira Jovanovića

Lider LDP se polako oporavlja u KBC "Dragiša Mišović"

Lideru LDP Čedomiru Jovanoviću, koji je već danima na bolničkom lečenju zbog nesnosnih bolova koji su mu se javili u predelu kičme, stanje se polako popravlja.

Jedan od ljudi iz njegovog bliskog okruženja kaže da iako se nagađalo da je u pitanju dobroćudni tumor na kičmenoj moždini, zapravo je reč o upali kičmene moždine, tj. nerava.

- Njemu se, srećom, poslednjih dana stanje polako popravlja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Prima redovno propisanu terapiju u vidu antibiotika, kao i lekove protiv bolova. NIje ništa fatalno, kako su pojedini mediji prenosili. Iako mu dosta parametara nije bilo u granicama normale, polako sve ide nabolje - kaže izvor.

Podsetimo, Jovanović je pre više od nedelju dana primljen u bolnicu zbog upale pluća praćene jakim bolovima u grudnom košu i stomaku, što je najverovatnije povezano s teškim oblikom korone koji je imao u julu prošle godine.

Imao je povišen pritisak, a upala pluća se prenela i na dijafragmu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prva fotografija Čedomira Jovanovića iz bolnice, lider LDP konačno malo bolje (FOTO)

Izvor: Blic, 17.Jan.2021, 21:46

Lider LDP Čedomir Jovanović koji se zbog komplikacija izazvanih upalom pluća nalazi u KBC Dragiša Mišović, konačno se oseća bolje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.