NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA KOD TUTINA: Pronađen obešen muškarac, meštani zanemeli od šoka

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 10:16

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA KOD TUTINA: Pronađen obešen muškarac, meštani zanemeli od šoka

Ceo slučaj prijavljen je policijskoj stanici

U selu Dobri Dub nedaleko od Tutina, pronadjeno beživotno telo muškarca iz ovog mesta. Prema prvim informacijama, reč je o meštaninu koji je počinio samoubistvo vešanjem u blizini svoje kuće.

- Sve nas je pogodila ova tragedija, jer ništa nije ukazivalo da može doći do ovakvog ishoda. Važio je za dobrog i vrednog komšiju u selu, za koje meštani i komšije imaju samo reči hvale - kazao je jedan od prvih suseda tragično nastradalog Tutinca.

u Tutinu koja je izvršila uvidja i prikupila sve relevantne dokaze koji će utvrditi detalje i okolnosti ovog slučaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Velika tragedija kod Tutina: Muškarac pronađen obešen u svojoj kući!

Izvor: 24sedam.rs, 26.Avg.2023

Ceo slučaj prijavljen je policijskoj stanici u Tutinu koja je izvršila uviđaj i prikupila sve relevantne dokaze koji će utvrditi detalje i okolnosti ovog slučaja.

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.