NEZAPAMĆENA PORODIČNA TRAGEDIJA Majka stradala u kući sa ćerkom i sinom usred požara, stradali i kućni ljubimci (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 09:07

NEZAPAMĆENA PORODIČNA TRAGEDIJA Majka stradala u kući sa ćerkom i sinom usred požara, stradali i kućni ljubimci (FOTO)

Šest vatrogasnih ekipa borilo se sa plamenom.

Majka i njeno dvoje dece poginuli su u požaru u kući pošto je njihov "tata heroj" teško povređen pokušavajući da ih spase.

Gema Germenei (31) preminula je u svom domu u Kembridžu usred požara, dok su njen sin Oliver Peden (4) i ćerka Lili Peden (8) umrli kasnije u bolnici.

Oko 30 vatrogasaca iz šest ekipa borilo se sa plamenom u petak oko 1 sat posle ponoći. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Nažalost, policajci su juče potvrdili tri smrti i dodali da je muškarac u svojim 30-im godinama, za kojeg se pretpostavlja da je Gemmin partner Skot Peden, hospitalizovan sa povredama opasnim po život.

Primljeno je i malo dete iz susedne kuće, ali se veruje da je zadobilo udisanje dima i da nije zadobilo veće povrede.

Takođe se veruje da su i dva psa porodice Peden stradala u paklu požara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.