NEZAPAMĆEN UŽAS U BEOGRADU: Devojku danima držao zatvorenu u kući - od batina i mučenja pukla joj bubna opna

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 12:35

NEZAPAMĆEN UŽAS U BEOGRADU: Devojku danima držao zatvorenu u kući - od batina i mučenja pukla joj bubna opna

Nesrećna devojka pobegla od nasilnika i slučaj prijavila policiji.

Policija u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsila je nasilnika (33) koga je devojka (28) prijavila za otmicu, zlostavljanje i mučenje.

Nesrećna devojka došla je u policiju i prijavila da ju je partner oteo, zaključao u kuću i tu je držao danima.

- Žrtva je ispričala da ju je dečko odveo kod sebe u kuću gde ju je nakon svađe nazivao pogrdnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imenima, a kada je želela da mu pobegne on ju je zaključao. Danima ju je držao pod ključem. Ona je rekla da ju je tukao, mučio i zlostavljao. U jednom trenutku uspela je da pobegne nasilniku i ode kod lekara. Tamo su joj konstatovali teške telesne povrede, a od udaraca u glavu pukla joj je bubna opna - kažu.

Za njim je odmah raspisana potraga, ali se nakon zločina krio po Beogradu.

Kako se saznaje njega je beogradska policija uhapsila u subotu u Surčinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DEVOJKA JEDVA PREŽIVELA IŽIVLJAVANJE OTMIČARA: Držao je kao roba - od siline udarca pukla joj je bubna opna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023

Nesrećna devojka došla je u policiju i prijavila da ju je partner oteo, zaključao u kuću i tu je držao danima...Nasilniku (33) koji je uhapšen nakon što je danima držao devojku kao roba u stanu u Beogradu i tu je, kako se sumnja, mučio, na teret se stavljaju tri dela...Nesrećna devojka došla...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.