DEVOJKA JEDVA PREŽIVELA IŽIVLJAVANJE OTMIČARA: Držao je kao roba - od siline udarca pukla joj je bubna opna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 14:14

DEVOJKA JEDVA PREŽIVELA IŽIVLJAVANJE OTMIČARA: Držao je kao roba - od siline udarca pukla joj je bubna opna!

Nesrećna devojka došla je u policiju i prijavila da ju je partner oteo, zaključao u kuću i tu je držao danima.

Nasilniku (33) koji je uhapšen nakon što je danima držao devojku kao roba u stanu u Beogradu i tu je, kako se sumnja, mučio, na teret se stavljaju tri dela.

Nesrećna devojka došla je u policiju i prijavila da ju je partner oteo, zaključao u kuću i tu je držao danima.

- Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu odredilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zadržavanje dana 21.04.2023.godine osumnjičenom zbog izvršenja krivičnog dela Protivpravno lišenje slobode, krivičnog dela Teška telesna povreda  i krivičnog dela Iznuda. S tim u vezi, nakon saslušanja osumnjičenog, koji je tom prilikom negirao izvršenje krivičnog dela, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od trideset dana, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da ce osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, sto je rešenjem suda i određeno. U daljem toku postupka tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja - rečeno je.

- Žrtva je ispričala da ju je dečko odveo kod sebe u kuću gde ju je nakon svađe nazivao pogrdnim imenima, a kada je želela da mu pobegne on ju je zaključao. Danima ju je držao pod ključem. Ona je rekla da ju je tukao, mučio i zlostavljao. U jednom trenutku uspela je da pobegne nasilniku i ode kod lekara. Tamo su joj konstatovali teške telesne povrede, a od udaraca u glavu pukla joj je bubna opna - kažu.

Za njim je odmah raspisana potraga, ali se nakon zločina krio po Beogradu. Njemu je određen pritvor do 30 dana.

Kako se saznaje njega je beogradska policija uhapsila u subotu u Surčinu.

Podsetimo, policija je u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsila je nasilnika (33) koga je devojka (28) prijavila za otmicu, zlostavljanje i mučenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.