NEVOLJE ZA ZELENSKOG! Jedan od njegovih saradnika PODNEO OSTAVKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVOLJE ZA ZELENSKOG! Jedan od njegovih saradnika PODNEO OSTAVKU!

Sekretar za odbranu ponudio ostavku

Sekretar ukrajinskog Saveta za nacionalnu odbranu i bezbednost Oleksandr Daniluk ponudio je ostavku pre polaska predsednika Vladimira Zelenskog u SAD, saopšteno je danas iz Kijeva.

Daniluk nije objavio razlog svoje odluke i ostaće na dužnosti dok Zelenski donese odluku o tome da li će prihvatiti ostavku.

U saopštenju nema podataka da li je ostavka povezana sa telefonskim razgovorom između Zelenskog i američkog predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Donalda Trampa, zbog kojeg je u Kongresu SAD pokrenuta istraga za opoziv šefa Bele kuće.

Tokom razgovora obavljenog 25. jula, Tramp je od Zelenskog zatražio da pokrene istragu o poslovanju Hantera Bajdena, sina bivšeg američkog potpredsednika Džozefa.

Prema transkriptu razgovora, koji je objavila Bela kuća, Hanter Bajden je radio za ukrajinsku energetsku kompaniju nekoliko godina.

Džozef Bajden je jedan od vodećih kandidata Demokratske stranke za predsedničke izbore u SAD naredne godine.

BONUS VIDEO: TEMPIRANA BOMBA! Dve zemlje, ogromna mržnja i GOMILA NUKLEARNIH BOMBI: Da li će na ovom mestu izbiti Treći svetski rat? 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.