NEVEROVATAN SNIMAK! Odron napravio karambol na putu, vozači za DLAKU IZBEGLI SMRT! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 17:50

NEVEROVATAN SNIMAK! Odron napravio karambol na putu, vozači za DLAKU IZBEGLI SMRT! (VIDEO)

Samo srećom izbegnuta tragedija

Odron kamenja na auto-putu u peruanskom okrugu San Mateo de Huančor u Huaročiriju, uništio je nekoliko vozila i potpuno zdrobio jedan kamion. Neverovatan snimak širi se društvenim mrežama. Na sreću, velike stene nisu ubile nikog, samo su oštetile vozila.

Ominous rock slide in San Mateo de Huanchor, Peru on March 2, 2024. Fortunately everyone survived. pic.twitter.com/eITY9pBX7w

— Massimo (@Rainmaker1973) March >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 3, 2024

Klizište je napravilo znatnu štetu na infrastrukturi ove deonice, put je uništen, javlja "La Republica". Silina udara zabeležena je na videu snimljenom kamerom jednog od oštećenih kamiona.

Istraga je u toku kako bi se utvrdili tačni uzroci odrona, iako se pretpostavlja da su nedavne kiše u regionu mogle da odigraju značajnu ulogu u destabilizaciji terena.

Izvor: Srbija Danas/24sata

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.