NESVAKIDAŠNJI PRIZOR: Muškarac se popeo na avion pre poletanja, šokirani putnici sve snimili! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2019, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESVAKIDAŠNJI PRIZOR: Muškarac se popeo na avion pre poletanja, šokirani putnici sve snimili! (VIDEO)

Avion je čekao odobrenje za poletanje kada je muškarac viđen kako se penje na krilo.

Na aerodromu u Lagosu u Nigeriji, snimljen je čovek koji se penje na krilo putničkog aviona pre poletanja. Uzrokovao je paniku među putnicima i naravno - uhapšen je.

Dramatični snimci, napravljeni iz aviona, pokazuju kako se čovek penje uz ivice mlaznog motora na krilo aviona ''boing 737'', a zatim hoda prema kabini.

Prema navodima, avion je čekao odobrenje za poletanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je muškarac viđen kako se penje na krilo.  Agencija je saopštila da nije poznato kako je čovek uspeo da pristupi avionu, iako je aerodrom ''Murtala Muhamed'' u Lagosu u prošlosti imao problema sa bezbednošću.

Neki putnici su zbog nesvakidašnjeg prizora i panike, zahtevali od pilota i posade da im se omogući iskrcavanje.

Man climbs onto wing of Azman Air 737 at Lagos airport as it prepares for takeoff. https://t.co/LwkjRaFsey pic.twitter.com/xXuLJXlGw8

— Breaking Aviation News (@breakingavnews) July 19, 2019

Generalna direktorka za korporativne poslove u Federalnoj upravi za aerodrome u Nigeriji, Henrieta Iakubu, potvrdila je da se incident dogodio i rekao da je čovek uhapšen.

Pogledajte rezultate

(VIDEO) Misteriozna organizacija iz "Da Vinčijevog koda": Rade u tajnosti, ima ih jako malo, a kada zgreše SUROVO SE SAMOKAŽNJAVAJU

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.